Morgen vertrek ik!
Lieve allemaal,
Even een kort berichtje voordat de grote reis begint. Morgen vertrek ik namelijk al!
De laatste maand vol regelen en gedag zeggen is echt voorbijgevlogen.. Bedankt voor alle cadeautjes, gelukswensen en dikke afscheidsknuffels! Geniet maar van de rust, want voor jullie het weten is het juni en sta ik weer met mijn koffertje op Schiphol ;)
Liefs!
Esther
Goede reis!
Lieve Esther,
jammer dat ik niet kon komen op je afscheidsfeestje...
Goede reis vandaag!! Succes met het lange zitten ;-)
En heel veel succes & plezier down under!!
xx
Ahhh, rust!!! Iedereen gaat je heel erg missen. Ik mis je natuurlijk al :-) Hopelijk tot snel op Skype lieverd!! Succes met je laatste dagje... Spannend.... :-D
Ha Es, helaas geen afscheid kunnen nemen, maar dat overleven we allebei wel ;) heel veel plezier, geniet ervan!! en you know.. je mag terug komen met je koffertje maar daarin zit dan wel die australische hunk he ;) xxx
Ik ben zó vreselijk trots op je lieverd!! Ik denk aan je hoor!
Zoen!
Hallo Esther,
Na een dikke knuffel sloot je aan in de rij voor de douane. Om 10:42 uur vertrok je vliegtuig mooi op tijd, eerst richting Londen. Thuis hebben je vader en ik al een kop koffie gehad met de Bosche bol... :)
Heel veel liefs en tot snel op Skype.
Liefs, en geniet van het leven daar ;-D xxx
Esthertje!
Vermaak je je een beetje in dat vliegtuig?! Met je stoel-entertainment!
Nu gaat het avontuur echt beginnen! Heel veel plezier!! Maak er een onvergetelijke tijd van!!
En laat maar vaak weten hoe het met daar is, down under!!
En die bosche bol van je moeder is een goede tip! ;) Hebben ze daar zeker niet?!
Have fun! Xx
Heeyyy Nichie
Jij hebt mij gevolgd afgelopen maanden en ik kijk er naar uit om jou te volgen aankomende maanden.
Hoop dat je een hele goede reis hebt en ik moet zeggen dat ik het zo super van je vind dat je daar helemaal naar toe gaat.
Gelukkig toch nog een familie lid die van uitdagingen houd. hihihihih
Knuffel vanuit Apeldoorn
Hoi Esther :)
Jammer dat ik net niet in je koffer paste ;)
Ik hoop dat je het daar naar je zin hebt in the land down under :)
Ook jammer dat ik je geen gedag heb kunnen zeggen op je laatste dag hier op het werk.
Ik hou je site in de gaten want ik ben erg nieuwsgierig hoe het je allemaal bevalt!
Groetjes Manon